کوره های شاتلی (Shuttle Kilns)

کوره شاتلی یک کوره ماشینی است که در یک یا هر دو طرف آن یک در است. مشعل ها در بالا و پایین در هر طرف قرار می گیرند و یک جریان هوای مدور متلاطم ایجاد می کنند. این نوع کوره عموماً یک طرح چند ماشینی است و برای فرآوری ظروف سفید، سرامیک های فنی و مواد نسوز به صورت دسته ای استفاده می شود. کوره شاتل نام خود را از این واقعیت گرفته است که ماشین های کوره می توانند از دو طرف کوره برای پردازش وارد کوره شاتل شوند، در حالی که کوره تونلی فقط در یک جهت جریان دارد. 

 

کوره‌های شاتلی، که به عنوان کوره‌های دسته‌ای یا کوره‌های متناوب نیز شناخته می‌شوند، در صورتی که کسب‌وکاری متخصص در تولید سریع ظروف سفالی، ظروف غذاخوری، کاشی‌های بهداشتی یا روکش فلزی و محصولات سفالی سنگین دارید، باید اولین انتخاب شما باشد. آنها را می توان با ظرفیت های 1 متر مکعب تا 400 متر مکعب طراحی کرد. این به این معنی است که یک کوره شاتل راه اندازی شده می تواند با حجم دقیق کاری که شما نیاز به پردازش دارید، تطبیق داده شود و با افزودن کوره های شاتل بیشتر با افزایش ظرفیت، به اندازه مناسب آن را افزایش دهید. آنها معمولاً نسبت به یک کوره تونلی بازده انرژی کمتری دارند. با این حال، آنها انعطاف پذیری بیشتری را برای هر دو محصول و چرخه پخت ارائه می دهند.

 

ما اغلب یک کوره شاتل را به کسب‌وکارهای در حال رشد توصیه می‌کنیم تا به آنها اجازه دهیم ظرفیت خود را تا زمانی که حجم نیاز به سرمایه‌گذاری در یک کوره تونلی داشته باشد، افزایش دهند.

 

هنگامی که صحبت از قطعات کوچکتر و بارهای کاری متنوع می شود، کوره های شاتل بسیار انعطاف پذیر هستند و می توان آنها را با هر دسته برنامه ریزی مجدد کرد تا متناسب با نیازهای یک نوع محصول خاص باشد. ساختار منطقه کنترل چندگانه سیستم احتراق به این معنی است که دمای تنظیم شده یکنواخت به طور یکنواخت برای همه قطعات در یک دسته از محصولات اعمال می شود. افزایش تدریجی شدید دما نیز می تواند توسط این سیستم ارائه شود که امکان افزایش دقت را فراهم می کند.

 

 

با این حال، کوره های شاتل احتمالا بهترین انتخاب برای تولید با حجم بالا نیستند. همچنین در صورتی که مجبور باشید یک جریان ثابت از محصولات را در مدت زمان طولانی آتش بزنید، ممکن است استفاده از کوره تونلی کارآمدتر و مقرون به صرفه تر باشد. کوره های شاتل برای مقادیر کمتری از مخلوط محصولات متنوع بهتر هستند. با این حال، زمان پردازش طولانی‌تر از کوره‌های تونلی است، زیرا برای تخلیه محصول باید منتظر بماند تا کوره چرخه پخت و چرخه خنک‌سازی خود را کامل کند.

اگر شما نیاز به تولید و پخت سرامیک، فلزات یا شیشه به روش‌های مختلف دارید و به برنامه‌های تولید انعطاف‌پذیر، یا چرخه‌های مختلف در دماهای مختلف نیاز دارید،  کوره شاتلی بهترین انتخاب برای کاربرد شما باشد. کوره های شاتلی، پخت دسته ای را برای صنعت سرامیک تعریف می کنند. کوره ها در طیف وسیعی از ظرفیت ها و با انتخاب درب، سیستم احتراق، و طرح های کنترل عرضه می شوند.